Free printable om je voornemens voor dit houtjaar in te vullen

Free printable om je voornemens voor dit houtjaar in te vullen

Alsjeblieft, een Feng Shui invulschema voor jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar. ‘Maar…we zijn toch al even bezig?’, hoor ik je denken. Klopt, maar de Chinezen vieren dit jaar op 19 februari Nieuwjaar. We staan aan het begin van het 3-houtjaar, dat staat voor je wortels, familie, ondernemerschap, actie, groei en levensvreugde. Starheid en agressie liggen echter ook op de loer, maar probeer je vooral te richten op de kansen die dit jaar biedt. Om je goed voor te bereiden, maakte ik een speciaal Feng Shui schema om je voornemens in te vullen! Lees verder om het te kunnen downloaden. 

Wie zich wil bezinnen op het komende jaar, kan dit uitstekend doen met behulp van het invulschema voor je goede voornemens. Het schema is gebaseerd op de Ba Gua en dat is zoiets als het ‘magische vierkant’ dat we onder meer gebruiken bij de analyse van je huis. De negen vakjes, staan voor de negen elementen en hun corresponderende levensgebieden. Nu staan er titels van voornemens die je kan hebben. Als je ze alle negen invult, heb je een redelijk compleet beeld van jouw 3-houtjaar. Download het hier:

voornemens2015.pdf

Download File

 

Oh en nu we toch bezig zijn met het nieuwe jaar en Chinese astrologie, dan wil ik je graag verwijzen naar een blog vol wijsheid van Nina Elshof van de Feng Shui Academie. Nina geeft te kennen dat we met een kanteljaar te maken hebben, waarin we kunnen verwachten dat oude systemen worden vervangen door nieuwe. Het is goed om kennis te nemen van alle kansen, uitdagingen en wendingen die dit jaar in petto heeft! Je vindt haar blog hier.<span “font-size:12.0pt;font-family:”times=”” roman”;mso-fareast-font-family:=”” “times=”” roman”;mso-ansi-language:nl;mso-fareast-language:en-us;mso-bidi-language:=”” ar-sa”=””>De beste wensen!
voornemens2015
(Visited 51 times, 1 visits today)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang leuke tips, nuttig advies en andere Feng Shui nieuwtjes in je mailbox. Deze nieuwsbrief wordt maximaal 8 keer per jaar verstuurd. 

Dank je wel! Je hebt je geabonneerd op de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest