1410768788.pngKoop een vriendelijke brievenbussticker

Als kind durfde ik al bijna niet meer aan te bellen als ik de NEE NEE sticker op de voordeur zag bij mensen. Alsof ik bang was dat ze de deur met een ruk zouden opendoen, hun hoofd naar buiten zouden steken en keihard NEEEE in m’n gezicht zouden schreeuwen. Nou ja, ook zonder overdrijven voelt iedereen de lading van het knalrode woord NEE wel aan. Daarom ontwierp ik een iets vriendelijkere versie, de Feng Shui ja/nee sticker.
[Scroll naar onderen om direct te bestellen.]

 

 

 

MEE in plaats van Nee

Het woord NEE heb ik vervangen door MEE. Postbezorgers zullen er in eerste instantie vreemd van opkijken, maar zullen het wel begrijpen. De zin ‘NEE, geen ongeadresseerd drukwerk’ vervangen door de vriendelijkere zin ‘Neem ongeadresseerd drukwerk a.u.b. weer MEE’.

4835820.jpgFeng Shui ontwerp

Ik heb bewust gekozen voor neutrale kleuren, een vriendelijk lettertype en vriendelijke woorden. Door aan te geven dat je niet zomaar van alles in je brievenbus wenst, trek je een grens. Met de Feng Shui brievenbussticker doe je dat op een vriendelijke manier. Dit heeft ook z’n uitwerking op bezoek dat bij je aanbelt. Iemand zal niet snel meer bang zijn dat je de deur openzwaait met een boos gezicht. Ze zullen eerder verwonderd zijn en vol verwachting afwachten wie straks de deur opendoet.

Klavertjevier

Voor het dubbeleffect heb ik hét gelukssymbool erbij geplaatst, het klavertjevier. Deze staat bij de Mee/Ja sticker aan de kant van het woord JA, dus met deze sticker op je voordeur heet je tegelijkertijd het geluk van harte welkom!

Bestel hieronder uw brievenbussticker(s)

Feng-Shui.nl verkoopt zowel de MEE/JA brievenbussticker als de NEEM/MEE brievenbussticker.

  • De MEE/JA brievenbussticker is de vriendelijke variant op de bekende NEE/JA sticker om ongeadresseerd drukwerk te weren.
  • De NEEM/MEE brievenbussticker is de vriendelijke variant op de bekende NEE/NEE sticker om ongeadresseerd drukwerk én huis aan huis bladen te weren.

Vul onderstaand formulier in om tot maximaal 5 stickers te bestellen. LET OP!: Na het invullen ontvang je een bevestiging waarin de betaalgegevens staan. Betalen kan alleen door het bedrag via de bank over te maken. De prijzen staan naast het aantal aangegeven.

Bestelformulier

Naam

Adres


Email

Ik ontvang graag de Feng-shui.nl nieuwsbrief
JaNee

Maak een keuze:
MEE/JA stickerNEEM/MEE sticker

Geef het aantal stickers op:

Opmerkingen

(Visited 433 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest