Een krijtbord op de wc doet wonderen

Een krijtbord op de wc doet wonderen

Het effect van een krijtbord op het toilet is verrassend veelzijdig. De krijtjes staan bij ons voor het grijpen en geregeld vind ik grappige en leuke opmerkingen of tekeningen op dat schoolbord. Wie toiletteert heeft automatisch tijd en ruimte voor zichzelf en dat leidt tot creativiteit. Soms maken we een tekening die past bij het seizoen of we schrijven er een leuke vraag op waarop je creatieve antwoorden kunt verwachten. Dus zoek je een oplossing voor je ietwat muffe toilet? Een krijtbord doet wonderen. Zie hier de voorbeelden.

Het sinterklaasfeest, kerst, verjaardagen of oud en nieuw zijn feesten die zich uitstekend lenen voor creativiteit op het wc-krijtbord. Juist omdat het krijtbord in het toilet hangt, hebben bezoekers de tijd om eventueel te reageren. Hier gebeurt dat geregeld en tijdens feestjes ontstaat er soms een heuse conversatie op dat krijtbord.Ons schoolbord is op de deur geplakt. Ooit kocht ik bij een behangwinkel een rolletje van dit materiaal dat je zelf kan plakken. Geweldige uitvinding! Ik plakte het niet te hoog op de deur zodat je er vanaf het toilet gemakkelijker naar kijkt en zodat kinderen er ook nog bij kunnen.Zoals gezegd, schrijven we er soms een vraag op. Enkele voorbeelden:

Wat vraag jij aan Sinterklaas?
2015 wordt voor mij…
Gefeliciteerd ‘Jantje’, ik wens je…Vandaag is…
Ik hou van de lente, omdat … 

Andere voorbeelden van krijtbordpret

Picture

Het resultaat na de trouwdag.

Picture

Het herfst-thema.

Picture

Een lieve boodschap van de konijnen en plantenoppas tijdens een vakantie.

Foto

En natuurlijk het sinterklaasthema.

Picture

Tijdens zomervakantie, stond deze zon symbool voor onze blijdschap.
(Visited 10 times, 1 visits today)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang leuke tips, nuttig advies en andere Feng Shui nieuwtjes in je mailbox. Deze nieuwsbrief wordt maximaal 8 keer per jaar verstuurd. 

Dank je wel! Je hebt je geabonneerd op de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest