Een nieuwe website! Win een Feng Shui quickscan van je huis.

Een nieuwe website! Win een Feng Shui quickscan van je huis.

Hoera! FENG-SHUI.NL begint de lente fris en fruitig met een splinternieuwe website. Deze website biedt veel meer mogelijkheden waarvan ik zeker gebruik ga maken. Om deze transformatie te vieren, verloot ik een Feng Shui quickscan van je huis. Wat je hiervoor moet doen, lees je hieronder.

Het was een jarenlang gekoesterde wens om van de weblog meer een webmagazine te maken. Wat vormgeving betreft is dat nu zeker gelukt. Geheel in de lijn van Feng Shui heb ik de vorm alvast aangepast aan de ambities, zodat FENG-SHUI.NL langzaamaan in de nieuwe jas kan groeien.

 

Winactie

Maar goed, nu wil je natuurlijk weten hoe je een quickscan winnen kan. Dat kan via facebook door het daarvoor bedoelde bericht te delen én je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Alleen voor diegenen die niet op facebook zitten, geldt een reactie onder deze blog ook.

 

Wat is een quickscan?

Een quickscan laat je op vrij eenvoudige wijze zien waar jij bijvoorbeeld het beste kan slapen of wat de beste kleuren zijn voor je huis. Ook leer je de symbolische waarde kennen van de verschillende gebieden in je huis. Weet jij bijvoorbeeld waar de relatiehoek is? Het kan altijd handig zijn om dat te weten, want het kan je heel veel inzicht geven. Zie een quickscan als een leuke kennismaker met Feng Shui en een eenvoudige manier om iets meer inzicht te krijgen in je huis. Voor wie geen quickscan wint, heb ik een korting op de normale prijs van 49,95 euro. Tot 1 mei kan je een quickscan aanvragen voor 35 euro. Bestellen kan via info@feng-shui.nl

 

Partners gezocht

Eén van de grootste veranderingen die de nieuwe website met zich meebrengt is de samenwerking die ik steeds meer zal zoeken om van FENG-SHUI.NL een grotere website te maken. Achter de schermen zijn al allerlei lijntjes uitgegooid en ideeën voor samenwerking zijn altijd van harte welkom! Neem rustig contact op als je graag een gastblog schrijft, adverteert, je workshop via Feng Shui wilt promoten of hoe dan ook wilt samenwerken.

 

FENG-SHUI.NL voor praktische tips en inspiratie

Het belangrijkste doel blijft om op een laagdrempelige manier over Feng Shui te schrijven en lezers te inspireren om eens met andere ogen naar de omgeving te kijken. Ik wil ook vooral Feng Shui praktisch maken en het lijstje met onderwerpen om over te schrijven is eindeloos. Dus blijf op de hoogte en like de facebookpagina en schrijf je in voor de nieuwsbrief. We keep in touch!

 

Esther

(Visited 71 times, 1 visits today)

2 Reacties

  1. Jan

    Een erg mooie en interessante website! Ik ben nu al benieuwd naar wat je gaat plaatsen!

    • esther

      Dankjewel Jan. Via facebook of de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van de updates. Ik probeer wekelijks iets te plaatsen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang leuke tips, nuttig advies en andere Feng Shui nieuwtjes in je mailbox. Deze nieuwsbrief wordt maximaal 8 keer per jaar verstuurd. 

Dank je wel! Je hebt je geabonneerd op de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest