Je eigen kleed ontwerpen

Je eigen kleed ontwerpen

(Advertorial)

Geef je kamer een persoonlijk tintje door je eigen kleed te ontwerpen. Bij BolletjesKleed.nl kan dat. Wie een ruimte wil inrichten met behulp van Feng Shui wil graag persoonlijke keuzes maken, met duurzame materialen werken en de juiste kleuren gebruiken. Deze kleden hebben dat allemaal.

 

Om een ruimte aan te kleden, kan een kleed op de vloer heel veel toevoegen. Het is een eenvoudige manier om een ruimte toch warmer aan te laten voelen. Een vloerkleed is een goede oplossing voor ruimtes die kil aanvoelen, maar het is ook een mooie manier om kleur toe te voegen. De kleden van BolletjesKleed bestaan uit duizenden bolletjes die in alle kleuren van de regenboog te kiezen zijn. Een uniek concept, want naast de kleuren kan je ook nog eens zelf het patroon kiezen.

 

Bolletjes-Kleed-Multi-Colour1 (1)Duurzaam

Naast dat je dus je persoonlijke voorkeuren kan aangeven is het kleed ook nog eens behoorlijk duurzaam te noemen. Een BolletjesKleed bestaat uit allemaal vilten bolletjes van 100% pure wol uit Nieuw Zeeland. De bolletjes krijgen de meest vrolijke kleuren en de verf die wordt gebruikt is gifvrij, non-allergisch en vrij van synthetische kleurstoffen. Bovendien wordt gezorgd voor goede arbeidsomstandigheden van de makers.

 

Handwerk

De makers van deze kleden zijn Nepalese vrouwen. Door BolletjesKleden te maken, hebben ze een goede baan waarmee ze twee tot drie keer meer dan gemiddeld verdienen. Deze vrouwen draaien de vilten balletjes met behulp van water en zeep. De verschillende gekleurde balletjes worden vervolgens met de hand aan elkaar genaaid. In een kleed gaan soms wel 5000 balletjes.

Nepal AlfombraDeBolas (19) (1)

Je eigen ontwerp

Via de website van BolletjesKleed kan je zelf een kleed ontwerpen. Je kiest het patroon, de afmeting en de kleuren zelf en via de knop ‘preview’ zie je een voorbeeld. Dat is helemaal handig als je bewust een kleur wilt toevoegen in een ruimte. Met behulp van Feng Shui kan je er achter komen welke kleur het beste voor die plek is, waarmee je vervolgens op de site van BolletjesKleed zelf creatief aan de slag kan.

 

(Visited 331 times, 1 visits today)

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en ontvang leuke tips, nuttig advies en andere Feng Shui nieuwtjes in je mailbox. Deze nieuwsbrief wordt maximaal 8 keer per jaar verstuurd. 

Dank je wel! Je hebt je geabonneerd op de nieuwsbrief.

Pin It on Pinterest