Inspiratie en praktische tips voor je huis en je tuin

Op FENG-SHUI.NL vind je praktische tips, leuke weetjes en inspiratie voor je huis, je omgeving en voor jezelf. Het uitgangspunt is bewustzijn van de relatie met je omgeving.

Geef je leven een upgrade en omgeef jezelf met schoonheid en positiviteit. Deze webblog gaat over puur en kwalitatief leven en wonen. Alles wat je leest is geïnspireerd door de oosterse wijsheid Feng Shui.

Je huis is als het ware je persoonlijke mal. Het beïnvloedt jouw persoonlijkheid, gemoedstoestand, gedrag en vitaliteit. Nou ja, eigenlijk speelt je huis een rol in alle denkbare levensthema’s.

Ben je bereid om de dingen op een andere manier te bekijken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Feng Shui komt als een frisse wind uit het Verre Oosten overwaaien en het laat ons zien dat niets statisch is. Het leven is dynamisch!

Doelstelling van FENG-SHUI.NL

Het streven is om door te groeien van weblog naar webmagazine, waarbij het woord ‘magazine’ vooral staat voor professionele, kwalitatieve en inhoudelijke content. Het doel is om Feng Shui in Nederland net zo bekend te maken als bijvoorbeeld Yoga. Alle blogs op FENG-SHUI.NL zijn bedoeld om Feng Shui tastbaar, begrijpelijk en laagdrempelig te maken. Deze weblog wil boeien, inspireren, bewust maken, hier en daar tot actie aanzetten en soms ook amuseren.

Partners gezocht

Om de doelstelling te halen zijn partners nodig. Gastbloggers, adverteerders, affiliate partners, workshopgevers of organisatoren van andersoortige evenementen, zijn van harte welkom. Zolang het maar in het format past. Mocht jij je hierin herkennen of gewoon je ideeën eens willen delen, neem dan gerust contact op via info@feng-shui.nl .  Ik, Esther, ontmoet je graag.

Initiatiefneemster

Deze website is een initiatief van Esther Reinders:

“Feng Shui is een grote passie en schrijven ook! Op FENG-SHUI.NL kan ik beide passies combineren. Dit doe ik naast mijn coachpraktijk, want ik ben coach voor ‘ondernemende mensen’. Soms coach ik mijn coachees in hun eigen huis of bedrijf, dan gebruik ik o.a. mijn Feng Shui kennis om verandering in gang te zetten, om bij hun diepere verlangens te komen of om onontgonnen potentieel bloot te leggen.” 

Esther Reinders

Coach, Feng Shui adviseur, Schrijver

Fotoverantwoording

Foto’s zijn zelf gemaakt of komen van freeimages.com, unsplash.com, deathtothestockphoto.com of nos.twnsnd.co.

 

(Visited 372 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest