Inspiratie en praktische tips voor je huis en je tuin

Op FENG-SHUI.NL vind je praktische tips, leuke weetjes en inspiratie voor je huis, je omgeving en voor jezelf. Het uitgangspunt is bewustzijn van de relatie met je omgeving.

Geef je leven een upgrade en omgeef jezelf met schoonheid en positiviteit. Deze webblog gaat over puur en kwalitatief leven en wonen. Alles wat je leest is geïnspireerd door de oosterse wijsheid Feng Shui.

Je huis is als het ware je persoonlijke mal. Het beïnvloedt jouw persoonlijkheid, gemoedstoestand, gedrag en vitaliteit. Nou ja, eigenlijk speelt je huis een rol in alle denkbare levensthema’s.

Ben je bereid om de dingen op een andere manier te bekijken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Feng Shui komt als een frisse wind uit het Verre Oosten overwaaien en het laat ons zien dat niets statisch is. Het leven is dynamisch!

Doelstelling van FENG-SHUI.NL

Het streven is om door te groeien van weblog naar webmagazine, waarbij het woord ‘magazine’ vooral staat voor professionele, kwalitatieve en inhoudelijke content. Het doel is om Feng Shui in Nederland net zo bekend te maken als bijvoorbeeld Yoga. Alle blogs op FENG-SHUI.NL zijn bedoeld om Feng Shui tastbaar, begrijpelijk en laagdrempelig te maken. Deze weblog wil boeien, inspireren, bewust maken, hier en daar tot actie aanzetten en soms ook amuseren.

Partners gezocht

Om de doelstelling te halen zijn partners nodig. Gastbloggers, adverteerders, affiliate partners, workshopgevers of organisatoren van andersoortige evenementen, zijn van harte welkom. Zolang het maar in het format past. Mocht jij je hierin herkennen of gewoon je ideeën eens willen delen, neem dan gerust contact op via info@feng-shui.nl .  Ik, Esther, ontmoet je graag.

Initiatiefneemster

Deze website is een initiatief van Esther Reinders:

“Schrijven is mijn lust en m’n leven! Feng Shui is een grote passie en zo ontstond Feng-Shui.nl. Ik blog er graag op los als het gaat om Feng Shui, want het blijft me boeien. Mijn grootste wens is om van Feng-Shui.nl een Feng Shui webmagazine te maken met veel lezers om te inspireren. Hiervoor daag ik mezelf uit om geregeld de samenwerking te zoeken met wie ook maar aan dit doel kan bijdragen. Als éénpitter is dat soms best spannend.

Mijn achtergrond? Ik ben moeder van twee stoere jongens in de basisschoolleeftijd. Verder werk ik in het technische bedrijf van mijn familie waar ik me bezighoudt met communicatie en marketing. Ik ben opgeleid als journalist en ondertussen werkte ik enige tijd als redacteur bij de Kamer van Koophandel. Daarna ging ik verder als freelance journalist voor de regionale media. Na de komst van mijn oudste zoon, volgde ik de opleiding Feng Shui en Nine Star Ki bij de Feng Shui Academie. Al snel had ik een praktijk opgericht, maar de schrijfdrang blijft de kop op steken. Daarom richt ik me nu op het bloggen over Feng Shui. Mijn droom is om op een dag te kunnen zeggen dat ik hoofdredacteur ben van feng-shui.nl”

Esther Reinders

Schrijver en Feng Shui coach

Fotoverantwoording

Foto’s zijn zelf gemaakt of komen van freeimages.com, unsplash.com, deathtothestockphoto.com of nos.twnsnd.co.

 

Pin It on Pinterest