Workshop

Decor Icon

Is mijn huis Feng Shui?

Dit is een workshop die ongeveer 2 uur duurt en waarin we aan de slag gaan met de plattegrond van je eigen huis. Hierin leer je hoe het er voor staat met je eigen huis, wat je kan doen om de balans te optimaliseren én je leert de grondbeginselen van Feng Shui.

Zo nu en dan staat er een workshop op de planning, maar beter is om zelf een groepje bijeen te krijgen. Als we bij jou thuis komen, dan kan ik eventueel de ruimte waarin we zitten gebruiken als casus.

Losse deelname aan een geplande workshop: 30 euro
Zelf een workshop plannen: 150 euro excl. btw in totaal. (Max. 8 mensen)

Op verzoek kan het thema van de workshop worden aangepast. Denk aan Feng Shui voor de babykamer, Feng Shui op de werkplek etc.

Workshop Feng Shui donderdagavond 29 juni in Almelo

Bovenstaande workshop wordt gehouden op donderdagavond om 19:30 uur in het Ondernemershuis Almelo aan de Grotestraat 187a. Opgeven kan via e-mail door op onderstaande aanmeldknop te klikken. Er is plek voor maximaal 10 personen.

We werken met je eigen plattegrond, dus je gaat naar huis met Feng Shui tips voor je eigen huis en met basiskennis van de grondbeginselen van Feng Shui. Je maakt o.a. kennis met de Ba Gua (het raster dat je over je plattegrond tekent) en de vijf elementen.

(Visited 205 times, 1 visits today)

Pin It on Pinterest